Om mig


Vi er en lille familie bestående af mine 2 sønner og jeg.


Jeg selv er 46 år gammel og arbejder deltid, i det lokale fitnes center SATS. Jeg bruger meget tid på min store passion, som er Maine coon kattene og vores lille stue-opdræt. Selv er jeg er vokset op med dyr som hunde, katte og heste omkring mig, og har haft dyr hele livet. Det har dog i mit voksne liv været centreret til katte, det har været almindelige huskatte - norske skovkatte og Maine coon`s. Jeg må i dag sige, at det er Maine coon racen der har stjålet mit hjerte fuldt ud.


Min store søn er 25 år, og er vokset op med katte omkring sig, gennem hele sit liv. Han er flyttet hjemmefra, men har stadig et svagt hjerte over for kattene, da de betyder lige så meget for ham, som for os andre. Det betyder, at så snart han kommer indenfor dørene, så går der ikke længe før han har en af misserne i favnen. Opsøger de ikke ham, så opsøger han dem. 


Min "lille" søn er 20 år. Han har en mild grad af infantil autisme, og er årsagen til vi købte vores første Maine coon, Tulle. Jeg havde hørt og læst, at autistiske børn som ikke bryder sig om fysisk berøring, har stor glæde af denne katte race. Det må siges at være rigtigt, det var ren terapi for ham at få Tulle. Igennem hendes fantastiske væsen og sind, har han lært at acceptere berøring, og tilmed tage imod fysiske kontakt fra mennesker med et smil. Han bruger meget tid på kattene, og Tulle er dedikeret til ham 100 %.


Vi har 6 maine coon`s, de er en stor del af vores familie og bliver derfor kun omplaceret, hvis der skulle opstår problemer i flokken. Vi har 3 skønne kastrater og 3 avlspiger. Vi bruger også tid på udstillinger, og nyder dette tiltag i vores lille opdræt.

Copyright