Om mig


Jeg er 49 år gammel, uddannet sosu assistent, men førtidspensionist siden 2004. Jeg bruger meget tid på min store passion, som er Maine coon kattene og mit lille stueopdræt. Selv er jeg er vokset op med dyr som hunde, katte og heste omkring mig, og har haft dyr hele livet. Det har dog i mit voksne liv, været centreret til katte. Det har været almindelige huskatte - norske skovkatte og Maine coon`s. Jeg må i dag sige, at det er Maine coon katten, dens blide sind og kærlige gemyt, jeg er forelsket i.


Mine børn er flyttet hjemmefra, men har stadig et svagt hjerte, over for misserne. Det betyder, at så snart de kommer indenfor dørene, så går der ikke længe, før de har èn af misserne i favnen. 


Min yngste søn blev som 10 årig, diagnostiseret med en mild grad af infantil autisme, hvilket er årsagen til vi købte vores første Maine coon,"Tulle". Jeg havde hørt og læst, at autistiske børn der ikke bryder sig om fysisk berøring, skulle have stor glæde af denne katte race. Dét må siges at være rigtigt, det var ren terapi for ham, at få Tulle. Igennem hendes fantastiske væsen og sind, lærte han at håndtere fysisk berøring, og tilmed tage imod fysiske kontakt fra mennesker, med et forsigtigt smil. Han brugte meget tid med kattene, og Tulle er dedikeret til ham 100 %.


Jeg har 9 Maine coon`s, de er en stor del af familien. De bliver kun omplaceret, hvis der opstår problemer i flokken, og de bliver kuet/trækker sig. Der er 4 skønne kastrater, 4 avlspiger og 1 avlsdreng. Jeg bruger også tid på udstillinger, diverse kurser og katteevents.

Copyright